Partnere

Tusen takk til alle som er med på å gjøre SG til hva det er i dag!

HyperX - 2016

Vi kan, med glede, meddele at HyperX har valgt å støtte vår organisasjon i 2016. Spett Gaming skal, sammen med gamingaktøren, arrangere en rekke events i løpet av det neste året. Vi kan love deilige give aways, massevis av merchandise og geniale arrangementer med denne produsenten. Det er overveldende å oppleve slik støtte, selv fra gigantene og vi gleder oss til å jobbe med dem!

Komplett - 2016

Komplett, nordens største nettaktør, har valgt å sponse Spett Gaming i 2016! Vi er så stolte at vi sprekker! Med dette deler Komplett hovedsponsorplassen sammen med HyperX, to aktører som vil utfylle hverandre helt perfekt. Vi ser frem til å kunne finne på masse gøy med disse. Spett Gaming er i ferd med å finne sin plass, og med slike definerte samarbeidspartnere kan vi utrette store ting.

Logitech - 2016

Det er en glede og med stor stolthet vi i dag kan annonsere at Logitech har inngått en sponsoravtale med oss. Logitech fokuserer på innovasjon og kvalitet, og utvikler personlig datautstyr som er spesielt egnet for dagens digitale verden. Det hele startet med produksjon av mus i 1981 (en nyhet på den tiden), noe som gjorde det mulig å kommunisere med datamaskinen på en mer brukervennlig måte.

Turtle Beach - 2017

Hva er vel bedre enn å starte året med å inngå samarbeid med en av de største innen datautstyr? Vi kan med stolthet annonsere Turtle Beach som vår nyeste sponsor! De vil, sammen med våre eksisterende sponsorer, kunne bidra med deilig loot og engasjement på våre fremtidige events. Vi gleder oss masse til å leke videre!

©2019 Spett Gaming - Organisasjonsnummer: 916 079 583

Log in with your credentials

Forgot your details?