Retrospillmessen 2016

Spett Gaming var tilstedet på Retrospillmessen i år.
Vi rigget oss opp, med god hjelp fra Komplett, med PCer der vi spilte Counter Strike 1.6 og en svær Philips TV koblet til den råeste maskinen fra vår sponsor.

Det kan konstateres at råskinnet kunne dra både Ducktales og Savant-ascend. Den klarte også DOOM på max i 4K, helt fantastisk! Sofaen vår ble flittig brukt av både spett og ikkespett gjennom hele helgen. Mest populært var det nok da vi fyrte i gang en PS4 med FIFA16.

På standen vår hadde vi en konkurranse der man skulle gjette hvor mange MB RAM vi hadde i en bolle. Svaret på dette var 288 384 MB. Vinneren, Fredrik Iversen, var imponerende nære med sitt svar på 286 720 MB. God beregning eller bare flaks, vites ikke. Imponert er vi uansett og et HyperX Revolver headset ble sendt i hans retning. Takk til Mavvi Media for fine bilder!

#RSM2016

Årets messe imponerer i størrelse og besøkende. Det er gledlig å se så mange som deler en lidenskap møtes i en slik arena. Mange foreldre tok med seg sine barn for å vise hva de spilte da de var små. Den yngre garde var også på plass, mye takket være Noobwork og Sondre og Papz’ tilstedeværelse. Mange selgere hadde funnet veien til Runarhallen også, sammen med Komplett, Sony Playstation og Microsoft Xbox. Trekkplasterne for i år, blant annet The Game Chasers, The completionist og PAT the NES punk var å se på messen hele helgen. Mange har i etterkant skrytt av panelene og uttrykket gleden av å få møte youtubere de har fulgt med veldig lenge. Arrangørens egen utstilling var større og mer imponerende enn noen gang. Det er vanskelig å beskrive og bildene gir bare et lite inntrykk av hvordan det er. Dette må oppleves!

All ære til Spillmuseet for, nok en gang, å levere en fantastisk messe i retrospillenes ånd. Vi storkoste oss og håper å få lov å være med neste år også!

(Stasjonen der man kunne spille 1v1 CS 1.6 mot hverandre, eller mot en Spett, var også meget populær. Vår egen Diskus gjorde en så god jobb på lørdagen at han til og med måtte skrive et par autografer.)

©2019 Spett Gaming - Organisasjonsnummer: 916 079 583

Log in with your credentials

Forgot your details?