Pokéwalk = braksuksess!

Lørdag 27. August arrangerte Spett Gaming, i samarbeid med HyperX og Komplett, Pokéwalk i Larvik. Noe som skulle vise seg og gå over all forventning. Med nesten 100 oppmøtte og et vær som viste seg fra sin beste side ble dette en uforglemmelig lørdag for store og små pokémonentusiaster.

Klokken 16 gikk startskuddet fra Larvik Mikrobryggeri, veien gikk da til Fritzøe brygge og videre til Pakkhuset. I samarbeid med NeoIT var det lagt ut lures langs hele ruten og høydepunktet må ha vært når Gyarados plutselig dukket opp på Fritzøe brygge.

Etter en velykket jakt ble det grilling av pølser og mulighet for å nyte resten av ettermiddagen på Larvik Mikrobryggeri. Vi hadde også en konkurranse gående som gikk ut på at personen som under pokéwalken fanget flest pokémon kunne vinne et flott HyperX Cloud II headsett. Selv om konkurransen var jevn, var det til slutt Marco som stakk av med seieren og kunne skilte med hele 109(!) pokémon fanget i løpet av turen.

Vi takker alle oppmøtte for at dere var med på og gjøre arrangementet til en suksess, og håper det ikke blir lenge til neste gang.

©2019 Spett Gaming - Organisasjonsnummer: 916 079 583

Log in with your credentials

Forgot your details?