Spett rimer på Komplett!

Komplett, nordens største nettaktør, har valgt å sponse Spett Gaming i 2016!
Vi er så stolte at vi sprekker!

Med dette deler Komplett hovedsponsorplassen sammen med HyperX, to aktører som vil utfylle hverandre helt perfekt. Vi ser frem til å kunne finne på masse gøy med disse. Spett Gaming er i ferd med å finne sin plass, og med slike definerte samarbeidspartnere kan vi utrette store ting. Vi takker for tillitten og løper videre.


Komplett.no er Norges største nettbutikk og ble etablert i 1996. Nettbutikken eies av Komplett Services AS (org. nr: 979642121) som er del av Komplett Group – Nordens største netthandelsaktør med 16 nettbutikker. Komplett Group har 800 medarbeidere og hovedkontor i Sandefjord. Samlet omsetning i 2015 var 7,3 milliarder norske kroner.


Komplett har over 21 000 kvadratmeter ved sitt hovedlager i Sandefjord. Herfra sendes varer til kunder i Norge, Sverige og Danmark. Kompletts nettbutikker selger til sluttkunder, bedrifter, offentlige virksomheter og forhandlere. Komplett produserer stasjonære PC modeller under eget merke ved sitt logistikksenter i Sandefjord. Hvert år produserer Komplett over 38 000 PC’er, noe som gjør dem til Nordens største PC-produsent. (kilde: Wikipedia)

©2019 Spett Gaming - Organisasjonsnummer: 916 079 583

Log in with your credentials

Forgot your details?