Årets første Spettevent er over.

Sammen med HyperX og Larvik Mikrobryggeri inviterte vi til en aften med e-sport på storskjerm. Denne gangen var det finalen i verdensmesterskapet i Smite som ble vist.

Kraftig snøfall gjorde det vanskelig for alle å møte opp, men de som trosset været virket å være fornøyd. Vi hadde det hvertfall veldig gøy, og ønsker å gjøre det igjen!

Vi håper å kunne komme sterkere tilbake med nytt event ganske snart. Mer info kommer så fort ting er på plass. Takk til de som møtte opp, HyperX og ikke minst Larvik Mikrobryggeri som lar oss bruke lokalene deres.

Vårt lille bryggeri er et rent håndverksbryggeri i ordets rette forstand. Hele bryggeprosessen er håndarbeid fra A–Å. Dette innebærer at en trenet gane kan ane noen forskjeller fra batch til batch, og slik skal det være. 

Det manuelle håndverket gir oss mulighet til å tilby spesialdesignete produkter for større kunder, f.eks i restaurant/hotell-markedet.

Vi produserer i dag ca 2000 liter øl i uka. Kapasiteten i det 20 m2 store bryggeriet er ca 3 ganger mer, ved å ta hele døgnet i bruk. 

Vi bruker råvarer fra store deler av verden. Kvalitetsmalt er hovedsakelig fra Tyskland, humletyper fra flere verdensdeler, men vannet kommer fra Farris.

Bryggeriet med egen ølbar og scene.

Møter

Et fint og uformellt sted å møtes for å snakke jobb. Vi har prosjektor, cateringmeny og annen servering fra baren.

Firmafest

Et flott sted for firmaet å holde en markering. Kanskje dere har jubileum, kanskje det snart er sommer? Julebord! Muligheten for fest er mange!

Foredrag om øl

Vi holder også foredrag om øl hvis interessen er der. Lær om hele prosessen og hør om vårt bryggeri. Kan kombineres med møter og fest også!

©2019 Spett Gaming - Organisasjonsnummer: 916 079 583

Log in with your credentials

Forgot your details?