Stor entusiasme rundt e-sportvisning på Larvik Mikrobryggeri!

Søndag 3. april inviterte vi, nok en gang, til visning av e-sport på Larvik Mikrobryggeri. I samarbeid med Komplett og HyperX kunne vi skilte med giveaways og god stemning.

Denne gangen var det MLG Major-finalen i Counter Strike:Global Offensive fra Columbus, USA, som ble vist og det skal ikke klages på entusiasmen fra de som møtte opp.

Første kart i finalen skulle gå til overtidsspill og ga oss masse spennende øyeblikk. Andre kart var imidlertid vinnerne, Luminosity Gaming, dominerende på og kortet ned kvelden vår noe.

Alt i alt et vellykket arrangement. Mye positiv tilbakemelding fra de fremmøtte og god stemning!

Vi håper det ikke blir lenge til neste gang.

Vårt lille bryggeri er et rent håndverksbryggeri i ordets rette forstand. Hele bryggeprosessen er håndarbeid fra A–Å. Dette innebærer at en trenet gane kan ane noen forskjeller fra batch til batch, og slik skal det være. 

Det manuelle håndverket gir oss mulighet til å tilby spesialdesignete produkter for større kunder, f.eks i restaurant/hotell-markedet.

Vi produserer i dag ca 2000 liter øl i uka. Kapasiteten i det 20 m2 store bryggeriet er ca 3 ganger mer, ved å ta hele døgnet i bruk. 

Vi bruker råvarer fra store deler av verden. Kvalitetsmalt er hovedsakelig fra Tyskland, humletyper fra flere verdensdeler, men vannet kommer fra Farris.

Bryggeriet med egen ølbar og scene.

Møter

Et fint og uformellt sted å møtes for å snakke jobb. Vi har prosjektor, cateringmeny og annen servering fra baren.

Firmafest

Et flott sted for firmaet å holde en markering. Kanskje dere har jubileum, kanskje det snart er sommer? Julebord! Muligheten for fest er mange!

Foredrag om øl

Vi holder også foredrag om øl hvis interessen er der. Lær om hele prosessen og hør om vårt bryggeri. Kan kombineres med møter og fest også!

©2019 Spett Gaming - Organisasjonsnummer: 916 079 583

Log in with your credentials

Forgot your details?