Konge SpettLAN

3. - 5. april

Fabrikken ungdomshus, KulturLAB og Spett Gaming inviterer til KongeSpettLAN! To døgn med gaming, konkurranser, premier ++

KUN 50 PLASSER!

Hva? LAN for ungdom f.o.m 13 år t.o.m 17 år
Når? 3. – 5. april
Hvor? Sliperiet, Larvik

Kr 300,- Inkluderer
• LAN-plass (60×100 cm bordflate)
• Måltider: 2xmiddag, 2xfrokost, 1 lunch
• Overnatting i egen avdeling

Praktisk informasjon

Dagligvarehandel og bensinstasjon er i nærheten. Begrenset plass til oppbevaring av frysevarer og kjølevarer. Det oppfordres til å ta med tøfler eller lignende, da vi ikke ønsker at folk har på seg skoa inne. 

Hver enkelt får en bordflate på ca. 100×60 cm. Det er stol til alle, men det kan anbefales å ha med egen.

Kontakt oss på lan@spettgaming.no dersom du savner informasjon her, eller lurer på andre ting. Betalingsinformasjon kommer dersom du har fått plass på LANet.

PRAKTISK INFORMASJON​

Du må ta med deg ditt eget spillutstyr, enten om det er PC eller konsoll. Ellers anbefales det å ta med seg følgende:
Dersom du skal sove i hallen – Sovepose og liggeunderlag/madrass Toalettsaker (det er tilgang på dusjer og det oppfordres til å bruke disse), komfortable LAN-klær, drikke (vi anbefaler vann fremfor alt for mye energidrikke) og snacks. 

Kommer du med PC, husk å ta med deg:
Maskin, skjerm, mus, tastatur, musematte og headset og de nødvendige kablene.

Kommer du med konsoll, husk å ta med deg:
Konsollen, skjerm/TV, kontrollere, headset, spill og de nødvendige kablene.

Nettlinje: 1000/1000

Vi står for nettverksutstyr (inkl patchekabel og skjøtebrett). Ingen deltakere skal ta med nettverkskabler eller skjøteledninger / skjøtebrett / padder, slik at de ikke blandes med kabler vi står for. Vi har mer enn nok til alle.

Det er ok med hyller, så lenge det ikke går utover bordene eller de som sitter ved siden av deg. Høyttalere ønskes ikke. Anbefaler at spillene du skal spille allerede er lastet ned før dere kommer på LAN. Husk også å kjøre oppdatering av spilla.

Det er opp til hver enkelt hvem som kommer når. Lokalet er rigget fra og med fredags kveld. Dersom du sender inn påmeldingsskjema ansees det som bundet. Dersom du allikevel ikke møter opp blir du bedt om å betale for din deltakelse. En åpenbar årsak gir selvfølgelig fritak.

Står du på venteliste vil du bli kontaktet dersom noen ikke har betalt etter betalingsfristen er gått ut. Det vil bli tatt bilder og filmet i lokalene, dersom du ikke ønsker å bli tatt bilde av ber vi om spesifikk info om dette.

MELD DEG PÅ Årets LAN

*Meld deg allikevel på for å få plass på ventelisten. Er det noen som melder seg av vil du få info med en eneste gang om du har fått plass.